Казвам се Милка и преди да се представя, искам да поднеса сърдечни благодарности на сестра ми Ивелина Христова, на семейството ми и на всички хора по пътя ми, които ми помогнаха да открия себе си.

Инетресите ми са свързани с древни учения, които вече изчезват от нашия свят. В процес на усамотение се обърнах към природата, която носи и пази това познание, вече почти неразбирано от човечеството. Езика на природата, знаците всички сигнали, които получавах от съдбата и всички ситуации, ме доведоха до смисъла: - да видя безценната стойност на природата, да съхраня знанието и да го споделям.

След години изучаване на себе си и пътешествието ми в света на незримото, ми позволи да съм близо до мъдроста, скрита вътре в нас. Когато човек опознава себе си, опознава и света.

С голямо удоволствие бих споделила с вас едно знание, астрологията, преди да угасне цялата древна култура. Тя покълва и днес изживява нов разцвет, поради новите технологии, за да може лесно да се изчисли наталната карта и да се разкрие психологическата същност на човека и чертите на характера му. Хороскопа разкрива природни дадености, способности, житейски проблеми. Астрологията напипва тънката струнка на човешката душа и помага да насочи силите си, към постигане на житейски цели. Астрологичното прогнозиране е крайната цел на действията на всеки астролог-практик. От друга страна, астрологът е призван, да насочи човека отсреща, към всичко благоприятно, като с тази цел се създават условия за настроение, позитивна нагласа и справяне с проблеми.

Аз съм знак на слънцето Дева, с асцедент Козирог. Още от малка наблюдавам себе си и имам развита интуиция, а духоните науки и практики са моето аз, призванието ми, защото се научих да зная нещата и да чувствам енергиите. Много години - почти 30 отделих за четене в областта на езотериката, духовните науки и психологията и алтернативното лечение. Практиките ми ставаха интересни, после ги осъвършенствах, чрез курсове, семинари. Получих и доста сертификати в областта на алтернативните методи за лечение, като юмейхо терапия, масажи, йога и др, с които практикувам и сега. Професионално се занимавам с астрология от няколко години. Моите клиенти ми казват: "Ти си чист и божествен канал!"

Аз чувствам енергиите на хората и понякога получавам послания от други области, имена или числа или думи, които означават духовно предсказание и мога да усетя какво се случва в ума / тялото / духа. Също така използвам и Ангелски карти, за да помагам с насоките към хора, които ме търсят, за да искат от мен съвети по различни въпроси в областта на любовта, кариерата, живота, здравето. Що се отнася до астрологията, много неща научих от виден български астролог, популярния режисьор на документални поредици в България и чужбина Стилян Иванов за разгадаването на наталната карта, както от сестра ми Ивелина Христова, с която имаме доближаваща се дарба.

Непрекъснато се усъвършенствам и работя онлайн с много хора годишно. Винаги имам нови идеи и дейности, като също съм изработвала хороскопи за публикации в медийни издания в страната и индивидуални за популярни личности. Аз наистина обичам това, което правя, помагам на хората, давам от моята енергия и повишавам жизения им тонус. Това ми дава голяма радост. Каквото и да се нуждаете, каквото и да искате, аз съм тук, за да ви помогна, да ви посъветвам, да ви дам любов и божествено напътствие.

Радост и благословия за вас, Милка.